Als doorgewinterd press agency onderhouden we goede contacten met journalisten, influencers en andere stakeholders in de pers en in de (sociale) media. We leveren authentieke informatie en zijn voortdurend beschikbaar voor journalisten en influencers op zoek naar ‘nieuws’. Die houding komt ook onze klanten ten goede, want het laat ons toe sterke en betekenisvolle relaties te bevorderen tussen bedrijven en hun publiek.

Hiervoor kan je bij ons terecht

Persrelaties
Persberichten
Interviews & mediatraining
Opiniestukken
Newsjacking
Persconferenties
Media Partnerships
Media Monitoring

Persrelaties

Wij helpen je bij het opbouwen en onderhouden van waardevolle relaties met de pers zodat je bedrijf en producten of diensten correcte media-aandacht krijgen.

  • Kunnen duurzame relaties met de pers bijdragen tot positieve media-aandacht?
  • Hoe kan ik mijn bedrijf en producten effectiever onder de aandacht brengen bij de media?
  • Wat kost het mij en wat brengt het mij op om meer media-aandacht te genereren voor mijn bedrijf en/of mijn producten en diensten?

Ontdek het antwoord

Persberichten

Ons team schrijft en verspreidt persberichten die nieuwswaardig en boeiend zijn. We voegen daar het gepaste alleszeggende beeldmateriaal aan toe. Dat resulteert in een bredere media-aandacht en effectieve communicatie van je belangrijke aankondigingen.

Neem contact op

Interviews & mediatraining

Onze mediatrainers begeleiden je bij het voorbereiden en uitvoeren van interviews met journalisten. Kwestie van jouw boodschap krachtig en overtuigend te laten overkomen bij je publiek.

Neem contact op

Opiniestukken

Onze experts schrijven opiniestukken die jouw standpunten en expertise benadrukken. Op die manier positioneren we jouw bedrijf/merk als een autoriteit in zijn vakgebied.

Neem contact op

Newsjacking

We identificeren actuele gebeurtenissen waarop jouw merk kan inspelen, waardoor je merk relevant en zichtbaar blijft in de media.

Neem contact op

Persconferenties

We organiseren nieuwswaardige persconferenties om belangrijke nieuwsitems en aankondigingen effectief via de pers en de media te communiceren aan een breed publiek. We nemen daarbij de volledige organisatie in handen, van het uitnodigen van de pers voor je evenement en de inrichting van de locatie tot het samenstellen van de persdossiers voor de journalisten.

Neem contact op

Media Partnerships

We creëren strategische samenwerkingen met mediaorganisaties die wederzijds voordelige partnerschappen opleveren en de zichtbaarheid van je merk vergroten.

Neem contact op

Media Monitoring

Door nauwgezette media monitoring en analyse helpen wij je de effectiviteit van jouw pers- en media-inspanningen te meten en te optimaliseren.

  • Hoe meet ik de effectiviteit van mijn PR-inspanningen en hoe kan ik deze verbeteren door media coverage te volgen en te analyseren?
  • Hoe krijg ik meer inzicht in hoe mijn merk wordt waargenomen in de media?
  • Hoe kan ik mijn mediacampagnes optimaliseren op basis van monitoringresultaten?

Ontdek het antwoord