HeidelbergCement
Wereldspeler op de cementmarkt

HeidelbergCement is de wereldwijde marktleider in aggregaten en een vooraanstaande speler op het gebied van cement, beton en andere downstream-activiteiten. Het bedrijf behoort tot 's werelds grootste producenten van bouwmaterialen en telt ongeveer 55.000 mensen op 2500 locaties in meer dan 40 landen. Het aandeel van HeidelbergCement wordt verhandeld op de DAX-30 in Franktfurt. In de Benelux is HeidelbergCement eveneens marktleider op het gebied van cement, beton en aggregaten. De productiebedrijven CBR, ENCI, Inter-Beton, Mebin en Sagrex maken deel uit van deze organisatorische en operationele eenheid.

www.heidelbergcement.com

De beelden die door ons werden opgemaakt, gebruikten we ook in de verschillende communicatietools zoals de folders en advertenties.
We maakten drie nieuwe beelden in dezelfde stijl als de fauna en flora visuals die we de voorbije drie jaargangen hebben ontwikkeld.

Quarry Life Award communicatie krijgt een boost

Ook voor de vierde editie van de Quarry Life Award, een internationale biodiversiteitscompetitie, vertrouwt cementproducent HeidelbergCement op onze natuurlijke feeling voor creatieve communicatie en crossmediale kruisbestuiving.