De Gumball 3000 Rally die voor het eerst in zijn 24-jarig bestaan Brugge aandoet? Daar wilden we bij zijn! Onze teams schakelden dan ook met plezier een tandje hoger om dit episch supercar event in onze hometown in goede banen te leiden. En of we de deelnemers, het publiek en de aanwezige pers trakteerden op een unieke belevenis!

Primeur voor Brugge

De Gumball 3000 Rally is altijd een lust voor het een oog. De editie 2023 maakte voor het eerst sinds lang weer de oversteek van Groot-Brittannië naar het Europese vasteland. Zo reden de superstars in supercars van de start in Edinburgh over Londen naar Calais. Op weg naar Amsterdam was er dit jaar een stop gepland in Brugge. Op vraag van de organisatie en het stadsbestuur stonden onze teams paraat om het Brugse luik van de rally te faciliteren.

Alles in goede banen

Het weer was zalig, de samenwerking met de stadsdiensten liep op wieltjes en de publieke belangstelling was groot. Ook de pers kon hier uiteraard niet ontbreken. Daarvoor steken we een pluim op de hoed van onze persafdeling Pressworld. Dankzij hen en onze lokale eventcrew achter het stuur kende de Gumball 3000 Rally een geslaagde én opgemerkte passage in Brugge.

Publieke parade

We ontvingen de stoet van 100 hyperexclusieve supercars op het Zand, het centrale plein in hartje Brugge. Via de pittoreske straten leidden we de deelnemers, met ronkende namen uit de internationale sport- en de showbizwereld, naar de Grote Markt. Daar kon het publiek en de pers de blinkende bolides en bling-bling sterrenparade van dichtbij bewonderen in de daartoe voorziene en afgeschermde zone. Meegenieten van dit spektakel? Bekijk de aftermovie!

Aftermovie