Voor de nieuwe website van projectontwikkelaar Alheembouw analyseerden we de inhoud en functionaliteiten van de oude site en staken we deze in een nieuw, modern kleedje. Het resultaat: een gebruiksvriendelijke en frisse website met een verhaal.

Inspirerende referenties

De analyse van de oude site wees uit dat er meer aandacht moest gaan naar de services en referenties. We gaven ze dan ook een aparte plaats in het menu en zorgden voor een aantrekkelijke presentatie met grote, kwalitatieve afbeeldingen. Een aparte zoekfilter zorgt ervoor dat de bezoeker in enkele kliks vindt wat hij zoekt. De heldere structuur en het evenwichtige en frisse design zorgen voor een aangename user experience.

Verhaal vertellen met video

Online is bewegend beeld nog steeds een belangrijke troef. We creëerden een corporate video die niet alleen het bedrijf maar ook de mensen erachter op een unieke manier in de picture zet. We gaven het bedrijf een gezicht, met de focus op esthetiek en emotie. Door mensen op de voorgrond te zetten en aan storytelling te doen. We creëerden impact, niet alleen met beelden, maar ook met woorden, ingesproken door bekend acteur Wim Opbrouck.